fbpx

Hotel Viena vă invită să vă bucurați de o ședere de neuitat, într-o clădire deosebită, ce poartă amprenta stilului Art Deco.

Bine ați venit la Hotel Viena.

Bine ați venit la Hotel Viena, un loc de cazare amplasat într-o clădire de epocă, construită în perioada interbelică și proaspăt restaurată conform celor mai înalte standarde internaționale.

Hotelul dispune de 10 camere generoase și pline de eleganță, alături de un apartament premium deosebit. Fiecare încăpere a fost meticulos concepută, ținând cont de  fiecare detaliu, pentru a vă oferi o experiență de neuitat și memorabilă.

Amplasat în inima orașului, la mai puțin de 200 de metri de prestigioasa Judecătorie Satu Mare și în apropierea celor mai atractive puncte de interes, Hotel Viena vă oferă o experiență ospitalieră deosebită, indiferent dacă vă aflați într-o călătorie de afaceri, călătoriți singur, sau alături de prieteni și familie.

Despre hotelul nostru

Hotel Viena, un mix de eleganță și rafinament, situat în inima orașului Satu Mare. Situat într-o clădire unicat, ce poartă amprenta stilului Art Deco, hotelul nostru vă întâmpină cu ospitalitate și servicii impecabile.

Când pășiți în interiorul hotelului, veți fi copleșiți de atmosfera sofisticată și de designul captivant al fiecărui colț al acestuia. Fiecare detaliu a fost meticulos conceput pentru a vă oferi o experiență inegalabilă.

Vă așteaptă camere generoase și elegante, amenajate cu gust și atenție la detalii. Fiecare cameră este un sanctuar de confort, unde veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă relaxa și a vă simți ca acasă. În fiecare dimineață, la micul dejun care este inclus în prețul camerei, veți fi răsfățați cu o selecție delicioasă de preparate proaspete și savuroase.

Hotelul nostru oferă și o gamă variată de facilități, pentru a vă răsfăța în timpul șederii dumneavoastră. De la o cafenea rafinată, unde puteți savura o băutură delicioasă într-un ambient plăcut, până la un restaurant ce promite ofere o experiență culinară memorabilă.

O ședere la noi este mai mult decât un loc de cazare, este o oază de relaxare. Vă invităm să descoperiți splendoarea și farmecul pe care le oferă Hotel Viena!

Facem lucruri, la momentul potrivit.

0 +
OASPEȚI
0 +
PERSOANE IN TOTAL
0
NOTA BOOKING
Împrejurimile hotelului
Află ce poți face în apropiere

Atracții turistice

Viena Hotel este amplasat în zona centrală a orașului, la mică distanță de cele mai interesante obiective turistice și culturale ale orașului.

La doar 180 de metri se află Judecătoria Satu Mare, o clădire impunătoare cu o istorie bogată.

  • Primele date istorice existente, despre organizarea judecătorească a oraşului Satu Mare, datează din 1316. La jumătatea secolului al XVIII-lea un număr de treizeci şi două de comune au fost arondate oraşului Satu Mare din punct de vedere judecătoresc respectiv nou-înfiinţatului Tribunal filial Satu Mare, care şi-a desfăşurat activitatea în clădirea Primăriei până în 1871, când primeşte aprobarea pentru construirea unei clădiri proprii. Astfel că, autorităţile oraşului oferă drept clădire a Tribunalului vechea primărie a oraşului până la construirea Palatului Justiției. După aprobarea primită de la Ministerul Justiţiei, se construieşte clădirea Tribunalului şi a Penitenciarului, care susţine şi în prezent activitatea justiţiei din Satu Mare.

 

Continuând călătoria, la 200 de metri se află Teatrul de Nord Satu Mare, unde puteți să vă bucurați de spectacole artistice captivante. Înființat în anul 1947 sub numele de Teatrul românesc „Constantin Nottara” Satu Mare, din anul 1968, funcționează cu două secţii artistice (secţia română şi secţia maghiară).


La doar 350 de metri se înalță Catedrala romano-catolică, un monument istoric impresionant care vă va purta într-o călătorie în timp. Dacă sunteți pasionat de cultură și istorie, la doar 300 de metri se află Muzeul Județean Satu Mare, care vă oferă o privire în profunzime asupra patrimoniului local.

Business

Pentru călătorii în interes de afaceri, Parcul Industrial Vetiș și Zona Industrială Satu Mare – Sud se află la o distanță convenabilă de 6 km și, respectiv, 7 km de hotel, oferind oportunități pentru întâlniri și colaborări.

De asemenea, în apropierea hotelului se găsesc importante instituții administrative precum Primăria Municipiului Satu Mare și Prefectura Județului Satu Mare.

Relaxare

Satu Mare este un oraș plin de oportunități de relaxare. Veți găsi aici numeroase activități care vă vor aduce relaxare și bucurie. Printre acestea, noi vă recomandăm următoarele:

Plimbări prin Parcul Central „Garden”. Acest parc frumos amenajat este locul perfect pentru o plimbare liniștită în mijlocul naturii. Poți admira grădinile florale, să te relaxezi pe o bancă și să te bucuri de frumusețea împrejurimilor.

Tratamente SPA și wellness. Satu Mare găzduiește mai multe centre SPA și wellness, unde te poți răsfăța cu diverse tratamente și masaje terapeutice. Lasă-te îngrijit de experții locali și bucură-te de o experiență relaxantă și revigorantă.

Degustări de vinuri în podgoriile locale. Orașul Satu Mare este situat într-o regiune viticolă renumită. Poți explora podgoriile locale și poți participa la degustări de vinuri însoțite de ghidaj specializat. În acest fel, vei descoperi aromele unor vinuri excepționale și vei învăța mai multe despre cultura viticolă din zonă.

FREE CITY TOUR

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae

THE TOURING

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae

THE MASSAGE

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae

FREE CITY TOUR

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae

OUR VIDEO
Sed ut perspiciatis unde omnis iste
Play Video
SHOW ON MAP

Email: rezervari@vienahotel.ro
www.vienahotel.ro

 

Tel.: +40 771 629 367

Tel.: +40 361805 900

 

Check-in după ora 14:00
Check-out până la ora 12:00
Recepție 24/7

ro_RORomanian