fbpx

Termeni și condiții

 1. Hotel Viena nu va fi responsabil pentru orice fel de inconveniente sau rezultate ale unor circumstanțe neprevăzute cum ar fi inundații, cutremure, revolte, acte teroriste, acte guvernamentale sau schimbarea autorității dintr-o tara, condiții de vreme nefavorabile sau renovări la hotel care nu ni s-au comunicat in avans.

  2. Diferențele de clima si regulile de economisire a energiei din diferite tari pot afecta sistemele de încălzire.

  3. După efectuarea rezervării, va rugam verificați si asigurați-va ca toate detaliile din confirmarea (cum ar fi adresa hotelului, informațiile despre politica hotelului pentru tarife ) sunt corecte. In acest mod veți fi protejat de orice neplăceri cauzate de o eroare a sistemului.

  4. Folosirea site-ului se face numai in urma acceptării termenilor si condițiilor. Daca nu acceptați acești termeni si condiții, nu folosiți acest site.

 

DOCUMENTE DE CALATORIE

 1. Va rugam sa va asigurați ca documentele de călătorie, cartea de identitate sau pașaportul, nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranța si sunt valabile minim 3 luni de la data terminării călătoriei pentru destinații din Uniunea Europeana si minim 6 luni de la data terminării călătoriei pentru celelalte destinații din afara Uniunii Europene.
 2. Tarile care permit intrarea pe baza cărtii de identitatesunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria. Pentru toate celelalte tari este NECESAR PASAPORTUL. Mai multe detalii găsiți pe site-ul Politiei de Frontiera: www.politiadefrontiera.ro
 3. În cazul persoanelor căsătorite recent, nu se acceptă Cartea de Identitate anulată (perforată) de autorități în vederea emiterii unei noi cărți de identitate.
 4. Copiii care nu au împlinit 14 ani și nu au carte de identitate, vor trebui înscriși în pașaportul unuia dintre părinți. În acest caz, părinții care au copiii trecuți în pașaportul lor, vor călători obligatoriu cu Pașaportul.
 5. Hotel Viena nu își asumă nici o răspundere în situația în care autoritățile de frontieră nu permit accesul turistului pe teritoriul României. De asemenea, în acest caz, turistului nu i se va restitui contravaloarea sejurului.

 

DOCUMENTE NECESARE PENTRU MINORI

 1. Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notar. Dacă celălalt părinte a decedat, este necesară o copie după actul de deces.

Pentru minorii care au un singur părinte declarat în certificatul de naștere, este necesară o copie a acestui certificat.

 1. Pentru minorii care călătoresc însoțiți de un singur părinte și acesta este divorțat, este necesară hotărârea judecătorească definitivaprin care i-a(u) fost încredințat(ti) minorul(ii) și copie după actul de divorț. Daca hotărârea judecătorească nu este definitivă, este necesar acordul celuilalt părinte exprimat printr-o declarație autentificată la notar.
 2. Pentru minorii care călătoresc fără părinți și au fost încredințați unei terțe persoane, este necesar acordul ambilor părinți exprimat printr-o declarație autentificată la notar precum și cazier juridic pentru persoana care îi însoțește.

 

ATENȚIE!

Dacă nu vă încadrați în niciuna dintre prevederile de mai sus, vă rugăm să consultați site-ul poliției de frontieră: www.politiadefrontiera.ro și să vă asigurați că întruniți condițiile prevăzute de articolul 2 alin. 2 din Legea nr. 248/2005 cu modificările ulterioare, apelând poliția de frontieră la nr. de telefon 021.9590.

ro_RORomanian